TAPAHTUMAT

ERILAISET TAPAHTUMAT YRITYKSILLE JA YKSITYISILLE TILAAJILLE

Järjestä työ- tai kaveriporukallesi ikimuistoinen, opettavainen ja ihana hyvinvointielämys. 

Me tarjoamme monipuolisesti hyvinvointia painottaen erilaisia tapahtumia. Luomme kokonaisuuden Sinun toiveidesi mukaan. Parhaimmillaan tapahtumamme tuovat ihmiset yhteen, parantavat (työ) hyvinvointia niin psyykkisesti kuin fyysisestikin, opettavat uutta, rentouttavat ja tuovat hymyn huulille. 

Olethan meihin yhteydessä sähköpostitse ja luodaan Sinun näköisesi tapahtuma!

info@reloadyou.com

YRITTÄJÄ – TARJOA TYÖNTEKIJÖILLESI LIHASTASAPAINOKARTOITUS

MIKÄ? 

Meidän lihastasapainokartoituksemme on monipuolinen mittari, joka kertoo kehon mahdollisista epätasapainotiloista. Kartoitukseen kuuluu alkuhaastattelu, erilaisia testejä ja tutkimuksia sekä loppuanalyysi. Ohjaamme myös jatkotoimenpiteisiin tarvittaessa. Kartoitukseen ei tarvitse erikseen valmistautua, mutta joustavat vaatteet olisi suositeltavat. 

 

MIKSI? 

Epätasapaino ja puolierot kehossa voivat aiheuttaa monia ongelmia, kiputiloja ja jopa rasitusvammoja. Tämä heikentää työkykyä ja yleistä hyvinvointia. Kartoitus on syytä tehdä, jotta mahdollisiin löydöksiin voidaan puuttua riittävän ajoissa. Näin ennaltaehkäistään rasitusperäisiä vammoja ja epäergonomista kuormitusta sekä lisätään työmukavuutta ja sujuvuutta. Hyvinvoiva ja terve työntekijä on yritykselle merkittävä etu. 

 

HINNASTO 

3h slotti yrityksen käyttöön = 250€ (sis. ALV)

Lisätunnit +50€ (sis. ALV) 

 

Yrityksenne saa siis varata halukkaille työntekijöillenne sovittuna ajankohtana 3h ajalle kartoituksen. 3h aikaslotissa ehtii kartoituksen tehdä noin 15-20 työntekijälle, sillä vastaaotollamme on kaksi vastaanottohuonetta käytettävissä.


TÄYTÄ TIETOSI ALLE NIIN OLEMME YHTEYDESSÄ
Suunnittelemme yhdessä yrityksellenne sopivan ajankohdan, sekä palvelun!

ESIMERKKEJÄ MUISTA TAPAHTUMISTA 

Työhyvinvointi-tapahtumat

Luennot (hyvinvointi, liikunta, urheilu, life coaching, ravitsemus & kauneudenhoito)

Hierontapoli

Liikuntatapahtumat / treenit 

Kehonhuoltotapahtumat / rentoutus

Muut tapahtumat (kysy lisää) 

Hintaan vaikuttaa mm. tapahtuman suuruus, kesto, sijainti ja palvelut. Annamme teille tarjouksen kun tapahtuman luonne on selvillä.