MEISTÄ

TAUSTA

Meitä yhdistää arvojemme lisäksi intohimo urheiluun ja unelmien toteuttamiseen.

Reload U on lähtenyt liikkeelle ajatuksesta, että jokaisen tulisi saada ympärilleen tiimi, joka auttaa mahdollisimman monipuolisesti hyvinvoinnin eri osa-alueilla, sillä hyvinvointi on suurin yksittäinen tekijä, johon vaikuttamalla voidaan saavuttaa unelmia ja tavoitteita. 

Missiomme on löytää yksilölle oikeat ratkaisut ja tavat onnistua saavuttamaan omat henkilökohtaiset tavoitteensa. Joillekin tavoitteisiin pääseminen vaatii totaalista pysähtymistä ja rauhoittumista ja toisille se vaatii motivaation löytymistä tai oikeita elämäntapamuutoksia. 

Visiomme on toimia asiakkaillemme vaikuttavimpana hyvinvoinnin ammattilaistiiminä ja tukikohtana sekä tukea asiakkaidemme hyvinvointia myös yhteisönä. 

MIKÄ Reload U?

Lataa itsesi uudelle levelille

Re

Re = uudistu, uudelleen

 Uudistuminen voi olla elämäntapamuutos, rutiinien muutos tai mikä tahansa muutos elämässäsi. Ihminen muuttuu jatkuvasti.

Välillä täytyy aloittaa tai yrittää uudelleen. Uudelleen yrittäminen tarkoittaa meille sitä, että vastoinkäymisissä me autamme sinua nousemaan matkan varrella olevista kuopista. Vaikka kaatuisit 7 kertaa, nouse 8 kertaa ylös. 

Load

Load = lataa, lataudu

Latautuminen tarkoittaa monta asiaa. Se koskee sekä henkistä että fyysistä tapaa, tarvetta ja kykyä latautua. 

Se voi olla palautumista kuormittavista asioista ja tilanteista tai latautumista eli virittäytymistä oikeaan asenteeseen tai hermostolliseen vireystilaan elämäsi tärkeisiin tapahtumiin. 

U

U = Sinä

Sinä olet meidän prioriteettimme numero yksi. Me teemme kaiken yksilöllisesti ja henkilökohtaisesti Sinun tarpeitasi ja tavoitteitasi ajatellen. 

 Huippu-urheilijat panostavat palautumiseen, henkiseen vahvuuteen ja suoritukseen latautumiseen, jotta menestys olisi taattu. Me haluamme tuoda samat mahdollisuudet sekä valmiudet Sinulle menestyäksesi omassa elämässäsi. 

ARVOT

VASTUULLISUUS

Me tiedostamme vastuumme ammattilaisina. Teemme työtä ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin parissa, ja niillä on suuri vaikutus yksilön elämänlaatuun.

LAATU

Vaalimme laadukkaan palvelun tuottamista. Se on asia, josta me emme tingi yrityksessämme. Takaamme laadun henkilökuntamme koulutuksilla sekä hakemalla jatkuvasti uutta tietoa ja taitoa alamme viimeisimmistä tutkimuksista ja trendeistä. 

LUOTETTAVUUS

Meille on tärkeää, että toimintamme on läpinäkyvää ja kaikki kanssakäyminen on avointa. Voit luottaa, että me teemme kaikkemme Sinun hyvinvointisi tueksi ja kaikki meidän ja Sinun välilläsi on luottamuksellista.  

TERVEYS & HYVINVOINTI

Meille hyvinvoinnista huolehtimisen yksi kulmakivistä on perusasioiden hoitaminen järkevästi. Perusasioihin lukeutuu riittävä uni, liikunta ja tasapainoinen ravitsemus. Lisänä henkinen vahvuus ja terveys sekä ulkoinen hyvinvointi. Kokonaisvaltaisella hyvinvoinnin tukemisella parannamme asiakkaidemme mielenterveyttä sekä fyysistä toimintakykyä.  

MEIDÄN TYYPIT

CARITA

Psyykkinen valmennus -vastaava 

”Challenges can’t stop you, they make you stronger.”

Psyykkinen valmentaja/mental coach, mindfulness ohjaaja, MediYoga opettaja, opettaja ja väitöskirjatutkija. 

Carita on toiminut vuodesta 2016 psyykkisenä valmentajana. Hänellä on laajasti koulutusta niin psykologian, kasvatuksen, sosiaalipuolen kuin hyvinvoinnin ja taiteen alalta sekä lisäksi kognitiivisen lyhytterapian opinnot.

JADE

Omistaja

”Olen liikunta-alan ammattilainen, fysiikkavalmentaja ja pian valmistuva fysioterapeutti. Tällä hetkellä toimin valmentajana crossfit-puolella sekä fysiikkavalmentajana jalkapallon parissa.

Haluan kehittyä jatkuvasti ja oppia jatkuvasti uutta ihmiskehosta ja -mielestä.

Mulle on tärkeää, että ihmiset ympärilläni voi hyvin ja tuntee olonsa välitetyksi, oli kyseessä asiakas tai läheinen.”

Lahti