HIERONTA

Tarjoamme tällä hetkellä klassista hierontaa ja lymfamaista manuaalista käsittelyä.

Klassinen hieronta on perinteinen hierontamuoto, jolla manuaalisesti käsitellään pehmytkudosta. Klassinen hieronta suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Klassinen hieronta eroaa urheiluhieronnasta esimerkiksi siten, että urheiluhierontaa voidaan tehdä kilpailukaudella ja ottaa huomioon mahdolliset tulossa olevat suoritukset. Klassinen hieronta puolestaan sopii hyvin arjen keskelle vilkastuttamaan aineenvaihduntaa, lievittämään kipua ja lihaskireyksiä. 

Hieronta lymfaotteilla tarkoittaa meillä erittäin rentouttavaa kevyttä hierontaa, jolla pyritään välttämään voimakkaita otteita ja aiheutetaan vain kevyehkö paine/venytys kudokselle. Tavoitteena on edistää verenkiertoa ja lymfaattista virtausta, nestekiertoa elimistössä ja kudoksissa. Näin voidaan parantaa aineenvaihduntaa, lievittää kipua ja vähentää turvotusta. Hoito on erittäin turvallinen ja miellyttävä. Hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. 

HIEROJAMME

JADE

Hieronnassa ja manuaalisessa käsittelyssä käytän aina fysioterapeuttista silmää, kun tutkin asiakkaan ja käydään läpi käsiteltävää aluetta. Tavoitteena on aina edistää asiakkaan hyvinvointia mahdollisimman yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti, toiminnallisuutta ja asiakkaan elämää / arkea ajatellen. Tarvittaessa voidaan myös käyttää erilaisia teippauksia tukemaan hoitotulosta.

Tervetuloa käsittelyyn! 

TIMO

Olen vuonna 2019 valmistunut koulutetuksi urheiluhierojaksi, sekä tällä hetkellä opiskelen fysioterapiaa. Opiskeluni sekä loukkaantumiset oman urheilu-uran parissa on avannut silmät kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tärkeyteen. 

Haluan tuoda oman panokseni ihmisten hyvinvoinnin eteen, tarjoamalla kattavaa lihashuoltoa hierontojen ja tarvittaessa erilaisten teippausten merkeissä.

Tervetuloa käsittelyyn!